Februarie 13, 2018
Eva Longoria de nerecunoscut! Vezi cum a fost surprinsă vedeta de la Holywood!
"Nevasta disperată", Eva Longoria, este acum însărcinată. A pus câteva kilograme în plus, ceea ce-i firesc când ești însărcinată. Dar nu acest lucru i-a impresionat pe fani, ci apariția ei în spațiul pulbic neordonată și fără un gram de machiaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ne-am obișnuit s-o vedem pe Eva Longoria de fiecare dată foarte frumoasă și senzuală. De data aceasta, însă, Eva Longoria, cunoscută pentru rolul său din serialul televizat, "Neveste disperate", a apărut într-un salon de frumusețe fără un gram de machiaj. Vedeta s-a îngrășat, arăta neglijent, și a uimit oamenii prin felul cât de diferit arată ea în lipsă de machiaj. Fanii au reacționat dur pentru look-ul neordonat al actriței. Ea a purtat haine sport, ochelari de soare, părul îi era dezordonat, și nu avea pe ea niciun gram de machiaj.

 

 

Actrița este în așteptarea primului său copil. Ea a făcut publică noutatea în luna decembrie 2017. Vedeta va naște în această primăvară. Eva așteaptă un băiețel. Burtica ei s-a rotunjit considerabil, și actrița nu se sfiește să și-o demonstreze. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0496394634247