Decembrie 21, 2018
Efirub: Protecție naturală împotriva răcelilor de sezon
Sezonul rece este perioada cea mai activă pentru viruși și infecții, anume iarna suntem pasibili să contactăm răceli, tuse, rinită și alte simptome neplăcute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Efirub - preparat francez de origine naturală pentru întreaga familie, care vă va proteja împotriva tusei și răcelii. Efirub reprezintă concentrația celor mai utile și mai eficiente ingrediente naturale, vitamine și minerale. Extractul de echinaceea are efectul general de întărire a organismului, contribuind la creșterea imunității. Extractul de zăvăcustă sau cum mai e numită - planta nemuririi (lat. Astragalus dasyanthus) susține funcțiile de apărare naturală a organismului, protejând astfel organismul de viruși și bacterii. Cimbrul de câmp sau lămâioara (lat. Thymus vulgaris) ajuta la combaterea răcelii și la ameliorarea simptomelor de tuse. Vitamina C reduce oboseala și oferă un plus de energie. Efectul general al extractelor, vitaminelor și mineralelor e cel de a fortifica sistemul imunitar, de a combate simptomele răcelii, inclusiv a tusei.

 

Efirub se recomandă adulților și copiilor de la trei ani. Conținutul pachețelului este diluat în cantitatea necesară de apă sau suc. Administrare: copii: 1 pachețel de 1-2 ori pe zi, adulți - 1 pachețel de 3 ori pe zi.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77431559562683