August 12, 2020
Ed Shereen a pus muzica pe pauză, dar s-a concentrat pe altceva. Nimeni nu se aștepta la asta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa britanică a reușit să facă rost de detalii valoroase pentru cei care îl îndrăgesc pe Ed Shereen. Starul va devini tată în curând. Soția lui Cherry Seaborn, în vârstă de 28 de ani, se află în ultimul trimestru de sarcină. Cei doi au ținut în secret informația privind graviditatea. De altfel, și căsătoria lor a fost tăinuită. 

Nu este exclus că Ed Shereen a pus muzica pe pauză pentru a se dedica mai mult familiei sale. La sfârșitul lunii decembrie, artistul a anunțat că timp de aproximativ doi ani nu va mai apărea pe scenă și nu va mai administra conturile sale din online. Între timp își propune să călătorească, să citească și să scrie. A promis o revenire în forță, cu multe piese noi. În 2016, interpretul a mai făcut un restart la activitatea sa muzicală. 

Ed Sheeren a fost declarat artistul britanic al deceniului. În perioada 2010 - 2019, el a avut 12 single-uri situate pe primul loc în topul britanic. Mai mult decât atât, timp de 79 de săptămâni s-a aflat pe prima poziție în clasamentul albumelor. „Shape Of You” a fost cel mai de succes cântec din cariera sa. 14 săptămâni a fost pe primul loc în topurile muzicale şi a fost vândut în peste 4,5 milioane de copii. 



 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6242458820343