Martie 24, 2023
Ed Sheeran: "Am vrut să mor" Celebrul artist a vorbit despre lupta cu depresia
Celebrul cântăreț Ed Sheeran a făcut dezvăluiri emoționante și a vorbit despre lupta cu depresia. Artistul recunoaște că a avut gânduri sinucigașe după ce doi dintre prietenii săi, Jamal Edwards și Shane Warne, s-au stins din viață unul după altul, la câteva săptămâni distanță. Cine l-a ajutat să depășească perioada grea prin care a trecut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De curând, Sheeran a recunoscut că a fost în depresie după pierderea celui mai apropiat prieten al său, Jamal Edwards, un antreprenor muzical care a murit din cauza unei aritmii cardiace instigate de consumul de substanțe interzise, în anul 2022, scrie spynews.ro

Ed Sheeran - Wikipedia

Celebrul cântăreț a mărturisit că a avut gânduri sinucigașe după ce un bun prieten al lui a murit, iar această pierdere a coincis și cu descoperirea că soția sa, Cherry Seaborn, pe atunci însărcinată, a dezvoltat o tumoare care nu a putut fi îndepărtată până la naștere, dar și cu moartea un alt prieten.

"Ești sub valuri și te îneci. Ești în treaba asta și nu poți scăpa.(...) Mai ales că sunt tată, m-am simțit rușinat de gândurile astea.(...)Nimeni nu vorbește despre sentimentele lui, de acolo de unde vin. Oamenii consideră că este ciudat să mergi la terapeut în Anglia. Cred că poate fi extrem de util să poți să vorbești cu cineva și să nu te simți vinovat pentru că faci asta”., a spus Ed Sheeran.

Ed Sheeran's 'Shape of You' Becomes First Song to Hit 3 Billion on Spotify

Cine l-a ajutat să depășească perioada grea prin care a trecut

Soția artistului a fost cea care l-a ajutat să depășească perioada grea. Una dintre cele mai importante persoane din viața lui Ed Sheeran, Jamal Edwards, care l-a ajutat în carieră pe artist, s-a stins din viață brusc, în 2022, după ce a suferit un atac de cord din cauza consumului de alcool și substanțe interzise.

"Îmi amintesc că eram la un festival și am zis - dacă toți prietenii mei fac asta, nu poate fi așa rău. Iar apoi, încet și sigur se transformă într-un obicei pe care-l faci o dată pe săptămână, apoi o dată pe zi, apoi de două ori pe zi și tot așa. Nu e ok. Nu m-aș mai atinge vreodată de drogul ăsta, deoarece Jamal a murit așa. Iar asta ar însemna să nu-i respect amintirea”, a mai declarat Ed Sheeran.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96422433853149