Aprilie 19, 2023
După o pauză de doi ani, El Radu lanseză o piesă nouă cu videoclip
EL Radu, interpretul din Republica Moldova, aduce în playlisturi „Vraja ta”, un single cu un sound fresh, plin de emoție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Produsă de către Ivan Linkovsky împreună cu „The Master of the Sound” și cu versurile scrise de către EL Radu, „Vraja ta” este despre iubire, cunoaștere, înțelegere și acceptare.

„Piesa aceasta este una de cotitură, mai ales că în ultimii ani m-am dedicat carierei de producător muzical pentru tinerii artiști din România, dar și din Republica Moldova. După doi ani, a apărut „Vraja ta” și sper să vă bucurați de ea”, spune EL Radu.

„Prin clipul, dar și prin versurile piesei „Vraja ta” avem redate fazele iubirii, de la o relație fresh, la una cu experiență. Am încercat să redăm emoția primei apropieri, până la o evoluție, alături de viitorul partener. Pe lângă love story, în videoclip avem o stilizare și transpunere a relației pe un dans.”, spune regizorul videoclipului Dan Mihai Lupescu.

Originar din Republica Moldova, EL Radu este redactor-prezentator de 12 ani și prezintă emisiunea Express Muzical la Radio Moldova Muzical. De asemenea, artistul a activat și ca prezentator TV la Matinalul postului public de televiziune din Moldova, Moldova 1, iar de o lungă perioadă de timp, lucrează ca producător pentru o mai mulți artiști care sunt la început de drum, din România și Republica Moldova.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.41219139099121