Aprilie 10, 2024
Donald Trump s-a folosit de eclipsă pentru a-și face reclamă. La ce campanie ingenioasă a apelat
Donald Trump a folosit eclipsa totală de soare din 8 aprilie 2024 ca pe o oportunitate de a-și promova campania electorală. Mesajul său este cât se poate de clar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aici, fostul președinte american privea alături de familie eclipsa din 2017. În imagini, apar soția Melania Trump și fiul lor Barron.

O nouă eră vrea să deschidă Donald Trump și în 2024, anul alegerilor prezidențiale americane. Un an important, în care multe lucruri probabil că se vor schimba. America a așteptat cu nerăbdare fenomenul inedit și rar care a avut loc ieri: eclipsa totală de soare, scrie okmagazine.ro

Candidatul la fotoliul prezidențial a speculat ocazia și a distribuit pe rețelele de socializare un material foarte interesant. Îl puteți vedea și dv. aici:

Videoclipul a părut inițial pe platforma Truth Social a lui Donald Trump și face referire la eclipsa totală de soare și la viitoarele alegeri, care vor avea loc în noiembrie 2024.

Donald și Melania Trump, GettyImages (1) jpg

Anunțul electoral a fost distribuit duminică și se inspiră din filmul lui Stanley Kubrick „2001: A Space Odyssey” și din partitura sa. „Cel mai important moment din istoria omenirii are loc în 2024”, se arată în textul din videoclip.

VIDEO AICI

Clipul se deschide cu partitura „2001”, care a fost, de asemenea, folosită și evocată în deschiderea „Barbie”. Pe măsură ce intensitatea crește, Soarele este umbrit, iar planeta care îl acoperă este chiar capul văzut din profil al lui Donald Trump.

Donald și Melania Trump, GettyImages (2) jpg

Mesajul este cât se poate de clar și transmis cu mândrie: „Vom salva America. Și o vom face măreață din nou”, se arată în materialul filmat. Desigur toți adepții lui Trump își amintesc sloganului lui ”Make America great again!”. Și speră ca acest clip să impacteze un număr cât mai mare de americani ce vor merge în noiembrie la urne.

Donald Trump nu a fost un președinte comod, dar tocmai efervescența lui l-a făcut atât de îndrăgit printre adepți. Ce-i drept, la ora actuală, mulți americani duc dorul regimului Trump. Joe Biden a pierdut mult capital de imagine și nu i-a convins pe cetățeni că este un președinte activ. Oricum ar fi, în mod cert alegerile din 2024 vor însemna un nou început la nivel mondial.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97282981872559