Iunie 14, 2022
Donald Dougher, supranumit "cel mai bogat copil din SUA",deține case și mașini de lux la doar 15 ani
Donald Dougher este supranumit “cel mai bogat copil din SUA” și nu…nu a moștenit milioanele părinților. Puștiul de 15 ani și-a clădit imperiul cu ajutorul canalului său de Youtube, pe care l-a deschis în 2019. De atunci a adunat milioane bune de dolari în conturi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Donald este extrem de popular pe Youtube, TikTok sau Instagram. 

Videoclipurile postate de puști pe canalul de Youtube sunt vizionate de milioane de oameni, iar veniturile pe care le obține din publicitate sunt uriașe. Donald ar încasa lunar peste 20.000 de dolari, potrivit Daily Star

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane, persoane în picioare şi pardesiu

Chiar dacă se autointitulează în mod regulat "Cel mai bogat puști din America",  iar presa străină îl numește la fel, Donald nu ar fi chiar fruntaș în topul celor mai bogați copii din SUA, ci ar ocupa de fapt locul 19. 

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Puștiul nu are încă permis, dar are garajul plin de mașini. Din colecția sa impresionantă fac parte „bijuterii” precum McLaren, Bugatti sau Ferarri. 

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi încălţăminte

Când a împlinit 15 ani, Donald a petrecut în Bahamas, acolo unde a înotat cu rechinii și a zburat cu un dirijabil. 

Donald și-a uimit, de asemenea, fanii când a spus că familia sa a "abandonat" o casă de 4,8 milioane de lire sterline. Motivul? Crama a fost inundată din cauza palmierilor de 800.000 de lire sterline, care au fost plantați din greșeală în locul nepotrivit. Însă Donald are de unde alege pentru că la 15 ani deține mai multe locuințe.

Tânărul a spus că are o piscină într-una dintre casele sale, dar a precizat că nu a folosit-o pentru că era la parter și "nu se putea deranja să meargă până acolo".

Cu toate acestea, el a spus că depune efort pentru banii săi. "Nu există o oră pe săptămână în care să nu muncesc", a susținut el, potrivit sursei citate mai sus. 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare 

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91543459892273