Septembrie 18, 2020
Dominique revine cu piesă nouă. S-a transformat complet
De la păpuşa Barbie la Regina Latină. Dominique s-a transformat complet în noul său videoclip al piesei "Narcos", intitulată după cunoscutul serial de pe Neflix. Melodia scoate în evidenţă firea ei volatilă. Ceea ce a făcut acum e total diferit de stilul cu care ne-a obişnuit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Ideea piesei a venit spontan! Împreună cu echipa mea de la The One Records am construit tot conceptul piesei, care este concentrat pe opulenţă, bani, putere, imagine, aparenţe, lucruri care guvernează în societatea şi în lumea în care trăim", a spus Dominique. 



În noul videoclip , Dominique surprinde cu ţinute provocatoare, mişcări senzuale şi face o trecere de la Barbie Girl la cea de femeie puternică, intitulându-se astfel Regina Latină. Clipul este plin de contraste puternnice, cadre fosforescente combinate cu unele sumbre, efecte glitch şi o îmbinare între vintage şi nou. Astfel  au vrut să transmită mai clar vibe-ul acestei piese. 

Până nu demult, Dominique a colaborat cu Smiley şi casa lui de producţie, Hahaha Production, însă de curând s-a alăturat celor de la The One Records. Tot ei s-au ocupat şi de noua piesă a artistei. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93057894706726