Ianuarie 19, 2021
Doina Alexandra, fetița cu surprize și energie debordată
Numele Doinei Alexandra a devenit cunoscut din momentul în care a început să facă tot felul de surprize copiilor, iar de câteva luni încoace, tânăra carismatică lansează câte o piesă nouă pe canalul său de Youtube la o dată fxă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce au în comun? Mesajele motivaționale pe care le transmite. De fapt, e și stilul care o caracterizează, Doina fiind mereu toată un zâmbet. 

”Începând cu dată de 13 octombrie, mi-am promis să scot câte un material video interesant pentru voi . În fiecare lună pe data de 13, indiferent ce zi este, fiți pregătiți de o surpriză. Abia aștept să văd comentariile voastre și să mă bucur pentru toate Like-urile ce mi le acordați!”, a transmis Doina Alexandra într-un comunicat. 

Astfel, ”La drum”, ultima sa melodie, a fost distribuită pe 13 ianuarie. 

Despre tânăra interpreta trebuie să mai știți că 10 ani s-a aflat în Germania, acolo unde s-a lansat în afaceri. Pandemia a lăsat urme pe activitatea ei de acolo. Acest aspect, dar și insistențele tatălui său, Alexandru Rață, au determinat-o să revină în țară și să continue să facă lucruri frumoase.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0632469654083