Noiembrie 03, 2022
Dieta lui Kate Middleton. Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de 5 ori pe zi
Toată lumea este curioasă care este dieta lui Kate Middleton și cum se menține Pințesa de Wales slabă, deși este mamă a trei copii și mănâncă de cinci ori pe pe zi. Această situație nu este una obișnuită, indiferent dacă vorbim despre o femeie de rând sau o față regală, însă Prințesa de Wales demonstrează că se poate. Iată secretul lui Kate Middleton pentru o siluetă fără cusur!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elegantă, carismatică și mereu cu zâmbetul pe buze, Prințesa de Wales ne uimește cu fiecare apariție publică. Deși mulți s-ar aștepta ca Pințesa de Wales să mănânce doar lucruri sofisticate și scumpe, lucrurile nu stau deloc așa, iar Kate ține o dietă strictă, indiferent de locul în care se află.

Prince William celebrates his 40th birthday! **FILE PHOTOS**

Secretul siluetei sale constă în sfaturile prețioase primite de la specialista în nutriție Louis Parker, persoana responsabilă cu dieta urmată de Kate Middleton.

Regimul se bazează pe crearea unei rutine alimentare bazate pe cinci mese pe zi: trei mese principale și două gustări. Toate bogate în proteine ​​și abundente în legume, în special în legume crude, pline de fibre.

Între aceste alimente se numără kale și kombucha, dar și gustări dulci. Totodată, fiecare masă trebuie să includă proteine, carbohidrați cu indice glicemic scăzut și o cantitate mică de grăsimi sănătoase. 

Printesa de Wales este și foarte activa, exercițiile fizice fiind nelipsite din rutina ei. Printre antrenamentele sale preferate sa numără cele de cardio și pilates. Atunci când dorește să se relaxeze, Kate urmează de-a lungul zilei câteva sesiuni de yoga.

Members Of The British Royal Family visit SportsAid House, Commonwealth Games, Birmingham, UK - 02 Aug 2022

Micul dejun

Soția Prințului William mănâncă puțin și extrem de calculat cu ingrediente care pot fi aceleași ca la spital. Vedeta este o mare fană a smoothie-urilor la micul dejun, la fel ca Meghan Markle.

Potrivit foștilor angajați din bucătăria Casei Regale, pentru prima masă a zilei, Kate amestecă o combinație de varză, spirulină, matcha (frunze de ceai verde), spanac, salată romaine, coriandru (frunze de coriandru) și afine.

Prin combinarea acestor ingrediente rezultă o băutură sănătoasă pentru dimineață, ideală pentru cei care vor să slăbească. Cu această combinație, nu trebuie să fie o supriză faptul că Prințesa de Wales are talia subțire.

Mai mult, în diminețile când nu bea smoothie, Kate se bucură de un castron de fulgi de ovăz.

Prânz

Deși nu este vegetariană, Kate Middleton preferă mâncărurile fără carne la masa de prânz. În timpul turneului regal al ei și al lui William în India, bucătarul Raghu Deora, cel care s-a ocupat de mesele celor doi în timpul șederii lor la Palatul Taj Mahal, a dezvăluit că aceștia au cerut la prânz kebab de legume și curry și supă de linte, potrivit Daily Express.

„Tot ce-au mâncat a fost vegetarian”, a spus acesta. Alte preferate ale lui Kate ar fi salatele de pepene verde, tabouleh, ceviche și gazpacho.

Kate Middleton mănâncă aproape zilnic o salată din pepene roșu, avocado, ceapă, castravete și o bucată de brânză feta. La final, Prințesa își asezonează salata cu ulei de măsline, sare și piper, după gust.

Cină

În ceea ce privește ultima masă a zilei, aceiași bucătari spun că Prințesa de Wales preferă fripturi pe grătar, paste și curry. Acum ceva timp, Kate recunoștea că iubește mâncarea condimentată, deși soțul ei nu îi împărtăște această pasiune.

Kate Middleton Visits Hospital Maternity Unit in Her New Role as Princess  of Wales. See Photos Here.

Mâncarea preferată a lui Kate Middleton și a Prințului William

Soția Prințului William este fană înrăită a unui preparat adorat de toată lumea, adică pizza, dar cu condiția ca aceasta să fie făcută în casă, de la cap la coadă. Ambii soți mănâncă des sushi.

„Soția mea și cu mine adorăm sushi. S-ar putea să trebuiască să coborâm aici la prânz când nu mai este nimeni altcineva”, a spus Prințul William odată.

Pe lângă pizza și sushi, cei doi adoră tot ce ține de mâncarea italiană, curry picant, miel, popcorn și preparate vegetariene. 

Mai mult, în materie de sosuri sau condimente, Kate Middleton preferă Chutney, un sos picant, adesea dulce-picant, de multe ori dulce-acrișor, din bucătăria indiană, în care se regăsesc bucăți de fructe sau legume, dar doar după rețeta bunicii sale, potrivit dcnews.ro.

„Îmi amintesc că am fost la Sandringham, pentru prima dată, de Crăciun. Și mă temeam ce să-i ofer Reginei drept cadou de Crăciun. Mă gândeam:„ Doamne, ce să-i dau? ' M-am gândit din nou la ce le-aș da propriilor bunici și m-am gândit: „O să-i fac ceva', care ar fi putut să meargă îngrozitor de rău, dar am decis să fac rețeta de chutney a bunicii mele”, a dezvăluit Kate într-un documentar.

Prince William and Catherine Princess of Wales  visit ATC Pirbright, Guildford, UK - 16 Sep 2022



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.469996213913