August 26, 2021
Dietă de vedetă. Cum se menține Amal Clooney într-o formă de invidiat
Soția lui George Clooney și avocat pentru apărarea drepturilor omului, mama doi copii gemeni – nu știe să gătească, dar este foarte atentă la alimentația ei și a familiei ei. De asta se ocupă bucătarul familiei. Aici se află și secretul siluetei perfecte al lui Amal.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mic dejun

 

Potrivit unui interviu acordat publicației Heat Magazine, Amal Clooney nu este adepta stilului englezesc în ceea ce privește prima masă a zilei și are alegeri atipice, dar foarte sănătoase. Aceasta mănâncă la micul dejun supă de alge de mare și un ou fiert și alege la majoritatea meselor alimente care compun dieta mediteraneană, bazată pe pește.

 

Prânz

 

La prânz, meniul constă de obicei din salate, spaghete cu chiftele de curcan, piept de pui cu sos de lămâie.

 

Cină

 

Pentru cină, bucătarul personal al familiei de șapte ani, chef Viviana Frizzi, gătește săptămânal pizza – iar preferata lui Amal și a lui George Clooney este pizza margherita cu rucola. Bucătarul gătește și mâncare indiană și libaneză, sushi și preparate italiene.

 

”Poate găti orice, inclusiv gnocchi de casă cu pesto, de mănânci până plângi!”, povestea George Clooney într-un interviu. ”Vivi gătește pentru noi aproape în fiecare seara, deoarece avem doi copii și nu putem merge la restaurant în fiecare zi. În plus, și prietenilor noștri le place să ia masa la noi și ar da oricând o masă la un restaurant din Como sau din Londra pentru ceva gătit de ea. Iar eu și cu Amal gătim foarte prost, e ca și cum ai învăța o balenă să zboare”, a adăugat actorul. Între mese sau cu ocazia unui film urmărit la home-cinema-ul amenajat acasă, Amal ronțăie câte o bomboană sau popcorn.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44269061088562