Octombrie 27, 2022
Dieta drastică urmată de Anna Lesko. Ce a ajuns să facă artista pentru a arăta bine
Anna Lesko are 43 de ani și o siluetă de invidiat. Artista face sport și are grijă să aibă o alimentație sănătoasă. Însă vedeta a recunoscut că la o perioadă, apelează la o dietă drastică, pe care nu toată lumea o poate urma.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este vorba despre o cură de detoxificare a ficatului, cu miere și lămâie, îi este de ajuns să arate ca la 20 de ani.

„Într-adevăr, am 43 de ani, dar cred că este vorba și despre ADN, însă pe lângă asta vin și multe alte accesorii: dorința și motivația permanentă de a arăta bine, de a fi sănătos atât fizic, cât și psihic. Diete nu țin, am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile.
288941885582161453259525954210201373087154n

Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an). Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă.
Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”, a spus Anna Lesko, conform Viva.

Poze Anna Lesko - Actor - Poza 4 din 76 - CineMagia.ro
„Nu știu ce să vă spun, nu fac minuni, sunt normală. Într-adevăr, îmi place să țin cont de faptul că trebuie să arăt bine. Îmi îngrijesc pielea. Nu exagerez cu salonul de frumusețe sau de cosmetică, nu am răbdare. O dată pe săptămână apelez la doctorul meu dermatolog pentru hidratarea tenului”, a mai spus artista.
Sursaconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.39597225189209