Septembrie 16, 2020
Dietă de vedetă. Cum se menţine în formă Cate Blanchett
Are 51 de ani, un chip angelic și o siluetă… perfectă! Mulți nu-i găsesc niciun cusur și asta pentru că frumoasa actriță Cate Blanchett este un exemplu de grație, demonstrând că se poate îmbătrâni frumos!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Îmi încep ziua pe la 6 sau 6:30 ca să am timp să mă duc să alerg înainte ca cei din casă să facă ochi. După asta, planul ar fi să fac şi câteva exerciţii, dar rareori mai apuc, pentru că apar tot felul de lucruri neprevăzute în programul meu. Din păcate, nu reuşesc să mă antrenez decât o dată pe săptămână, dar măcar mă apuc, totuşi, să alerg. Ador să fac Pilates. Mi se pare perfect pentru tipul meu de corp", a recunoscut actriţa. 

Totuși, în momentele în care un rol o cere sau înainte de marile evenimente, vedeta apelează la ajutorul unui antrenor personal, respectând cu sfințenie un program riguros de exerciții fizice, din care nu lipsesc exrcițiile cardio sau cele cu greutăți. Acestea ajută să aibă rezultate excelente, într-un timp relativ scurt, scsrie viva.ro

La capitolul alimentația, este și normal ca vedeta să arate atât de bine, dat fiind că… nu prea mănâncă. Nu este gurmandă, nu prea poftește la anumite produse, astfel că îi este foarte ușor să se mențină în formă. 

Totuși, are grijă să consume produse ecologice și evită carnea roșie. În plus, un alt secret al divei pentru a mânca cât mai puțin, este să bea apă caldă cu lămâie, pe stomacul gol. Această băutură şi o cafea ţin locul dejunului de cele mai multe ori. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1557831764221