Mai 20, 2020
Diana Rotaru, în război cu frigiderul. Cum topește vedeta kilogramele în plus!
Modul sedentar de viață și lipsa unui regim alimentar echilibrat în perioada aceasta de carantină se pare că i-au dat bătăi de cap Dianei Rotaru. Vedeta recunoaște că are probleme cu silueta și s-a apucat de sport intens.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diana Rotaru și-a făcut toate poftele în carantină. Era și de așteptat, de fapt, întrucât vedeta și soțul ei și-au petrecut luna de miere în această perioadă. Ce-i drept, au fost nevoiți să stea mai mult prin casă, din cauza pandemiei de coronavirus, care le-a anulat și vacanța. Așa că tentația de a deschide frigiderul a fost și mai mare. În carantină, frigiderul, fiind la dispoziție, a cam fost golit din două în două ore. ”, a recunoscut Diana.

Vara se apropie însă cu pași repezi așa că artista își dorește să revină la silueta de dinainte și s-a apucat de sport. Diana face exerciții care s-o ajute să aibă din nou un corp tonifiat. ”De două luni de zile sunt focusată pe abdomenul plat, deoarece contează ca silueta mea să arate bine, așa cum m-am obișnuit.”, a spus cântăreața. Întrucât sălile de sport sunt închise, Diana își face antrenamentele acasă și se pare că nu a apelat nici la sfaturile unui antrenor profesionist. 

  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61864638328552