Martie 31, 2021
Dezvăluirile primei iubite a lui Freddie Mercury. Cum şi-a dat seama că artistul era homosexual
Rose Pearson, prima iubită a lui Freddie Mercury, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din relaţia pe care a avut-o cu starul rock, dar mai ales că a înțeles interesul sexual al marelui artist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeia a povestit că şi-a dat seama că bărbatul  era homosexual după ce acesta s-a „îndrăgostit” pur şi simplu de câteva fotografii cu nudurile unor jucători wrestling pe care le-a văzut la o expoziţie de artă, pe care o vizitau împreună. 

Artista a spus că avusese şi înainte de acest episod câteva bănuieli ca iubitul său ar putea avea înclinaţii homosexuale. Totul a început cu un moment care s-a petrecut la cinema, când Freddie i-a cerut să mai rămână să vadă încă o dată Woman în Love pentru că fusese uimit de scena luptei din film.

„A vrut să rămână la cinema şi să revadă totul. Mi s-a răcit sângele în vene, nu pentru că a fost un film prost, ci din cauza implicaţiilor. Acesta a fost punctul culminant.”

După o călătorie de două săptămâni în Rusia, Rose a revenit în Marea Britanie şi a decis să pună capăt relaţiei. Din acel moment nu a mai vrut să ştie nimic de cel de care fusese îndrăgostită, refuzând să îi mai urmărească apariţiile sau să citească în presă despre el.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89608407020569