Martie 25, 2020
Despărțire în plină pandemie: Află dacă e binevenit să pui punct relației în această perioadă

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Izolarea în casele proprii ne face pe unii mai fericiÈ›i, iar pe alÈ›ii mai nenorociÈ›i. RelaÈ›iile au o altă culoare când ambii parteneri stau acasă È™i timpul petrecut împreună se dublează.

Pentru unele cupluri carantina este binevenită, dat fiind faptul că cuplurile devin mai apropiate, vorbesc mai mult È™i se iubesc la nesfârÈ™it.

 

 

În schimb, pentru alte cupluri, această perioadă devine un adevărat calvar. În timpul pandemiei multe lucruri ies la suprafață. Dacă până acum, timpul petrecut împreună se rezuma la câteva ore în zi, plus cele două zile de weekend, acum toate s-au schimbat.

Egoismul È™i individualismul partenerilor devin o parte neplăcută din relaÈ›ie. Stând toată ziua împreună, poÈ›i observa niÈ™te chestii pe care altă dată nu le-ai văzut. Acest lucru îi face pe parteneri să se gândească dacă în genere se potrivesc sau nu. Această dilemă începe să îi ucidă. 

 

 

Unii dintre parteneri chiar È™i înainte de izolare, poate că se gândeau să se despartă, iar acum, fiind în carantină împreună, îÈ™i dau È™i mai mult seama că lucrurile nu funcÈ›ionează. DeÈ™i pandemia a încetinit È™i a blocat multe părÈ›i din viaÈ›a de zi cu zi, treaba asta nu merită amânată. Poate fi pus punct pe relaÈ›ie chiar È™i în plină pandemie. 

 

 

 

Psihologii totuÈ™i, consideră că-n perioadele stresante nu este bine de pus punct unei relaÈ›ii. Creierul în perioadele stresante nu poate face decizii corecte, de aceea ar fi bine să aÈ™teptaÈ›i o perioadă în care emoÈ›iile vor fi sub control, iar deciziile vor fi de-a dreptul corecte.  

Pandemia va scoate la iveală felul în care gestionează o situaÈ›ie specifică È™i momentele grele pe care le aduce cu sine.

TotuÈ™i, trebuie să aveÈ›i grijă unul de altul È™i să treceÈ›i împreună peste perioadele dificile. Căci, nu în zadar se spune că trebuie să fiÈ›i împreună la bine È™i la greu.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64985823631287