August 10, 2018
Delia se distrează la maxim pe plajele din Maldive. Vezi pozele inedite!
Ori de câte ori, artista din România are șansa de a pleca într-o vacanță, ea o face. Însă, nu tuturor fanilor acest lucru le place.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu e prima și nici nu e ultima vacanță a vedetei din această vară. Delia se tot plimbă dintr-un colț al lumii în altul, pentru a se bucura din plin de magia verii și de apele mării. De această dată, artista în vârstă de 36 de ani, a plecat împreună cu soțul său Răzvan în Maldive. 

 

 

Apa miraculos de curată și plajele cu nisip cristalin, îi fac bine artistei. De fiecare dată, ea încarcă poze de-o frumusețe rară pe contul său oficial de Instagram.

 


 

Dacă unii fani se bucură pentru Delia, și-i scriu comentarii de laudă și încurajare, sunt și unii hateri care o învăluie pe artistă cu comentarii negative. Spre exemplu o tânără răutăcioasă a scris la o postare de-a artistei:

"Daa...ce frumos să ai 7 vacanţe pe an, să faci aroganţe să nu ştii, câţi bani ai. Păcat că nu ai cui să-i povesteşti ce ai văzut şi pe unde ai fost... şi la vârsta asta mai greu să te apuci. Mă întreb dacă ai donat şi ajutat vreodată pe cineva... un orfelinat, o maternitate, un spital. Nu prea vă interesează decât de concediu şi aroganţe".

 

 

Delia însă nu pare să fie descurajată, și i-a răspuns domnișoarei la această postare:

"Donaţiile nu se fac publice mereu. (...) De mult timp. Şi pentru foarte multă lume. Altă întrebare? (...) Pentru mine nu e «vacanţă». E o dorinţă de cunoaştere şi sete de aventură. Şi plăcere. Multă. Muncesc şi mă răsplătesc. Amin!"

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8542859554291