Iunie 28, 2022
Delia a aflat că va avea o fetiță! Reacția artistei este memorabilă
Cum a descoperit Delia că va fi mamă de fată. Ani la rândul, una dintre cele mai frecvente întrebări primite de Delia a fost: când are de gând să devină mamă. La un moment dat, această curiozitate, venită mai ales din partea fanilor, a devenit chiar enervantă pentru jurata de la iUmor. Deși nu e însărcinată, vedeta a apelat la un test simplu, pentru a afla sexul bebelușului. Iată despre ce e vorba!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când s-a lansat în carieră, Delia a fost întrebată deseori când va deveni mamă. În urmă cu scurt timp, cântăreața a făcut un test inedit pentru a afla sexul bebelușului, deși nu e gravidă. Este vorba despre „testul inelului', o metodă băbească ce e cunoscută de majoritatea femeilor.

Așadar, deși nu e încă însărcinată, Delia a fost curioasă se afle ce sex ar putea să aibă copilul ei. Pentru a afla sexul bebelușului, pe lângă metodele medicale, unele viitoare mămici mai apelează, mai în glumă, mai în serios, și la mituri sau la metodele băbeşti, cum ar fi testul cu inelul.

Delia Matache și-a surprins fanii. Artista va avea o fetiță | Unica.md

Cum a descoperit Delia că va fi mamă de fată

De curând, Delia și-a făcut și ea testul inelului, deși nu e gravidă. În timp ce se afla la un salon de înfrumusețare, soția lui Răzvan Munteanu și-a legat un fir de păr de verighetă. Ulterior, în funcție de cum se mișca bijuteria determina sexul bebelușului.

„Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată', i-a spus Deliei cea care i-a făcut testul.

Delia, artista numărul unu din România, împlinește astăzi 36 de ani

Ce test a făcut artista

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Delia a ținut să precizeze că momentan nu e gravidă: „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic'.

„Este fată!', a spus apoi cea care a ajutat-o să afle sexul viitorului copil. În clipa în care a auzit, Delia s-a bucurat enorm, dovadă că a și postat filmulețul pe una dintre rețelele sociale.

Cum a reacționat Delia când a aflat că va fi mamă de fată: „Simt că aș  putea să fiu o mamă extraordinară” - B1TV.ro

Delia: „Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume'

Acum ceva vreme, Delia spunea că îi e teamă când se gândește să aducă un copil pe lume. În schimb, soția lui Răzvan Munteanu își iubește foarte mult nepoții. Jurata e la iUmor e foarte atașată de copiii surorii sale, Oana.

„Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost.

Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe, în lumea asta despre care vorbesc', spunea Delia, acum ceva vreme, scrie libertatea.

Totodată, Delia a precizat că știe că poate fi o mamă mișto, în cazul în care va aduce pe lume un copil.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani', mai adăugat vedeta.

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0110778808594