Martie 02, 2023
De Ziua Internaţională a Femeii, Oleg Spînu va cânta pentru mamele din Moldova plecate la muncă în Italia
Zâmbetul lui emană bunătate, iar vocea - veselie. Oleg Spînu este băiatul de 15 ani, care a ridicat sala în picioare la Românii au talent, iar acum vrea să le facă o surpriză mamelor din Republica Moldova și din România, care muncesc în Italia. De 8 martie, el va susține un concert, alături de alți artiști, la Milano.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Oleg Spînu cântă de la 5 ani. Băiatul, originar din satul Corlăteni, raionul Râșcani, Republica Moldova, s-a făcut remarcat la serbări și la petrecerile din sat, ia treptat a devenit cunoscut prin intermediul rețelelor sociale, unde își distribuie melodiile. La doar 15 ani, el este invitat la nunți și cumetrii. De 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii, Oleg Spînu va cânta pentru mamele plecate la muncă în Italia.  Băiatul cântă, într-o manieră sensibilă, piese cunoscute despre străinătate care îți fac pielea de găină. 

 

Oleg Spînu a câștigat simpatia a milioane de români, odată cu participarea la emisiunea Românii au talent. Prin vocea și carisma sa, a reușit să obțină 4 de DA din partea juriului. 

„I-am cerut voie mamei să cânt în stradă și acolo am cântat o vară întreagă, câte o oră în fiecare zi. Îmi plăcea asta și mă motiva. Așa au început oamenii să mă cheme la zile de naștere, la nunți, la cumetrii, la botezuri, dar nu toată seara, că eu sunt mic și să nu obosesc. Lumea mă plătește când merg la ei și mă simt și eu că sunt o personalitate în familie. Mama e bucuroasă, tata e bucuros, sora, fratele. Ei s-au străduit și au muncit să mă crească și deja eu voi avea grijă de ei”, a povestit Oleg în culise, la Românii au talent. 

Oleg Spînu va cânta, alături de alți artiști, pe 8 martie la Milano, la ora 17.00, iar pe 11 martie, la Padova, tot la ora 17. concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.36049604415894