Octombrie 17, 2022
De ce nu vrea Delia Matache să facă copii. Anunțul făcut de artistă
Delia Matache a răspuns din nou la întrebarea care a stat mereu pe buzele fanilor: de ce nu face copii? Artista a explicat de ce nu vrea ca familia ei să se mărească.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista, în vârstă de 40 de ani, este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu, însă până acum nu au făcut copii. Fanii au insistat mereu cu întrebarea despre copii, astfel că Delia Matache a decis să răspundă încă o dată acestei curiozități. Cântăreața, care face parte din juriul de la „iUmor”, a dezvăluit că nu își dorește urmași.

delia-4
„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Deși ea nu își dorește copii, Delia Matache îi iubește foarte mult pe cei doi nepoței ai săi, fetița și băiatul surorii sale, Oana.
delia-matache

Delia are o căsnicie de 10 ani cu Răzvan Munteanu

Delia, în vârstă de 40 de ani, și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artista a mărturisit recent ce înseamnă soțul ei pentru ea și care este, de fapt, relația dintre ei.

„Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Trei calități ar fi prea puțin, el este mult mai complex.
Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați”, a declarat Delia pentru Fanatik.
delia-si-razvan-munteanu

Sursa - libertatea.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0785791873932