Septembrie 23, 2022
De ce nu a purtat o rochie semnată de soacra ei? Nicola Peltz a pus capăt speculațiilor
Nicola Peltz Beckham, în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație tensionată cu soacra ei și a explicat motivul pentru care nu a purtat o rochie de mireasă semnată de Victoria Beckham.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicola și Brooklyn s-au căsătorit la începutul verii, la reședința tatălui actriței din Florida, Statele Unite ale Americii. Deși ceremonia a fost una fastuoasă, costând aproape patru milioane de lire sterline, s-a spus că Victoria Beckham ar fi fost nemulțumită, întrucât și-ar fi dorit un eveniment organizat mai aproape de casă.

Acum, însă, Nicola a vorbit despre nenumăratele zvonuri apărute în presă, spunând că ”i-au rănit sentimentele” și a insistat că Victoria și David sunt socri minunați.

În ceea ce privește motivele pentru care nu a îmbrăcat o rochie creată de soacra ei, Nicola a lămurit lucrurile: ”Ei bine, am plănuit să port o rochie de mireasă semnată de Victoria Beckham.”, a spus ea în cadrul unui interviu pentru Grazia, continuând: ”Am fost chiar entuziasmată să port o creație realizată de soacra mea. Ne-am întâlnit, am vorbit despre ea, însă au trecut câteva zile și nu am mai auzit nimic. Victoria a sunat-o pe mama mea și i-a spus că echipa ei nu o poate realiza. Așadar, am vorbit cu mama și cu Lesklie, prietenă și stilist, și am stabilit ce e de făcut.”

”Atunci când am citit că nu aveam de gând să port o rochie realizată de Victoria și alte lucruri de genul ăsta, m-am simțit tristă, aceste vorbe mi-au rănit sentimentele. Am încercat să merg mai departe, dar nu era adevărat.”, a mai spus ea, potrivit Mirror. 

Nicola Peltz Marries Brooklyn Beckham At Her Family's Oceanfront Palm Beach  Estate | Vogue France

De ce a plâns Nicola Peltz la nunta cu Brooklyn Beckham

Informațiile legate de neînțelegerile dintre Victoria Beckham și proaspăta ei noră, Nicola, apar pe zi ce trece. În urmă cu câteva săptămâni a ieșit la iveală că cele două nu s-ar avea deloc la inimă, iar acum s-a aflat că Nicola ar fi plâns la nunta ei din cauză că Marc Anthony cântat o melodie pentru soacra ei și a lăudat-o pe aceasta.

Nunta de patru milioane de dolari dintre Nicola Peltz și Brooklyn Beckham nu a apropiat cele două familii, așa cum era de așteptat. Din contră, presupusele neînțelegeri dintre mireasă și Victoria Beckham au pornit tocmai de la acest eveniment. Designerul ar fi "furat" atenția la primul dans și a primit un omagiu de la Marc Anthony, în timpul recepției.

Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Share First Wedding Photos - Sada El balad

Pentru că lumina reflectoarelor nu a mai fost 100% din timp asupra ei, Nicola ar fi izbucnit în plâns. O sursă a declarat pentru Daily Mail că actrița de 27 de ani a fost ofensată de discursul ținut de cântărețul Marc Anthony, descris drept flatant la adresa Victoriei. Marc este bun prieten cu David Beckham, iar discursul ținut la nuntă "a fost o odă despre Victoria și cât de minunată e ea", a mai spus respectiva sursă. Nicola a vrut să fie în centrul atenției la nunta ei, iar discursul cântărețului a enervat-o foarte tare. "A ieșit plângând în mijlocul petrecerii cu sora și cu mama ei".

Nicola Peltz Beckham in 2022 | Minimal wedding dress, Wedding dress  inspiration, Bridal gloves long

Sursa - peroz.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58329391479492