Iunie 02, 2020
Dana Rogoz a publicat prima poză cu fetița ei, Lia Elena
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Dana Rogoz a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie în care i se vede chipul fiicei sale, Lia Elena.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dana Rogoz a reușit să ne ia prin surprindere deoarece a făcut publică pe rețelele sale de socializare prima fotografie cu fetița ei, Lia Elena, în care i se vede clar chipul.  Poza a fost publicată cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, iar Dana Rogoz a scris și un mesaj extrem de emoționant, prin care ne mărturisește și cine i-a făcut fotografia fetiței sale. „Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulți ani, minunilor!”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

                    

 

Micuța este superbă și după trăsăturile feței se pare că Lia Elena a moștenit-o aproape în totalitate pe mama ei. Așa că, Dana Rogoz cred că are un motiv în plus să nu-și mai încapă în mândrie cu cei doi copii ai ei. În acest weekend, vedetea a făcut și prima plimbare alături de fetiță și fiul ei, Vlad.

 

                                                                         

În contextul situației actuale, Dana Rogoz a născut singură, fără să aibă familia alături. Soțul ei nu a avut voie să intre în spital și și-a văzut fetița abia după trei zile, odată cu externarea. La scurt timp după ce a născut, soțul său și fiul ei i-au făcut o vizită, dar doar până la intrarea în spital, deoarece nu au avut voie să intre în cameră la fete. 

                             



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95181703567505