Mai 24, 2021
Cuplul Bennifer nu se mai ascunde. Au plecat într-o altă escapadă
Dacă mai existau dubii că cei doi sunt împreună din nou, iată că ele au fost spulberate. Ben Affleck şi Jennifer Lopez au plecat iarăşi într-o escapadă romantică, de data asta în Florida, unde JLo are o casă închiriată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diva în vârstă de 51 de ani a ieşit relaxată la balcon în Miami, pentru o sesiune de selfie-uri într-o ţinută super relaxată de culoare bleu.

Nu e o noutate că arată senzaţional orice şi-ar pune pe ea. Vedeta părea extrem de fericită şi radioasă, mai ales că în spatele său se afla fosta mare iubire către care destinul a condus-o iarăşi. 

Lipeala lor a surprins pe toată lumea, dat fiind faptul că s-au despărţit de mai bine de 17 ani. Părea incredibil, iar în primă fază toată lumea presupunea că e vorba doar de amiciţie. Însă dubiile s-au spulberat, odată cu această escapadă romantică în Florida.

Ben a venit singur la casa din Florida, fiind văzut în aeroport cu toate măsurile anti-COVID respectate. Însă odată ajuns la casa de vacanţă, unde Jennifer îl aştepta într-o romantică ţinută, actorul a ieşit la balconul casei, ca să fumeze.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76932668685913