Ianuarie 22, 2020
Cumpără casa la preț de 1 euro în Italia. Acest lucru a devenit posibil!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vrei să ai casa proprie într-un sătuc din Italia? S-o cumperi la un preț bombă și să ai propria locuință în inima Italiei? Acest lucru a devenit posibil! În orășelul Bisaccia, din sudul Italiei, se vând case la preț de doar un euro. Acest lucru a fost făcut pentru a încerca de a repopula zona din sudul Italiei. Astfel, 90 de case pot deveni ale tale. 

Bisaccia este o destinație turistică pitorească în sudul Italiei și se alătură altor zone din țară care încearcă să salveze comunitățile printr-un stimulent care să motiveze oamenii să se mute în regiune.

 

 

 Spre deosebire de alte orașe și localități care au oferte pentru oamenii care se angajează la o singură renovare, oficialii din Bisaccia spun că arhitectura restrânsă a orășelului dă posibilitatea derulării mai multe proiecte pentru comunitate. Mai mult ca atât, nu există termen pentru finalizarea renovării casei cumpărate. 

 

 

 

Amintim că, orășelul Bisaccia a fost pe vremuri un centru feudal prosper renumit pentru fabricarea lânii și a meșteșugarilor, însă a fost lovit de problema emigrării. O serie de cutremure severe, ultimul în 1980, au accelerat declinul populației.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73590993881226