Martie 22, 2023
Cum și-au salvat căsnicia Adela Popescu și Radu Vâlcan: „La început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână”
Adela Popescu și Radu Vâlcan au o căsnicie care durează deja de 8 ani, iar cuplul lor este un exemplu pentru mulți. Povestea lor de dragoste nu a fost întotdeauna lapte și miere, iar acum și-au deschis sufletul și au vorbit și despre momentele mai puțin frumoase din relația lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro, Adela Popescu și Radu Vâlcan au vorbit despre cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți. Aceștia au trei băieți, de vârste apropiate, care necesită multă implicare și atenție din partea lor. Faptul că s-au focusat mai mult pe copii decât pe relația lor, situațiie neplăcute au început să apară, scrie libertatea.ro

Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să gestioneze situația, astfel încât să repare căsnicia. „După venirea celui de-al treilea copil, am luat decizia să aducem acasă o bonă internă”
De multe ori, apariția unui copil poate lega sau dezbina cuplul. Vedeta de la PRO TV a recunoscut că de multe ori intervine și frustrarea. Ca situația să nu scape de sub control, Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis ca după venirea pe lume a celui de-al treilea copil să angajeze o bonă internă.
„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar, ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă.”

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane stând jos şi interior
Și Radu Vâlcan și-a spus părerea despre acest subiect: „Am putea spune că avem experiență, dar nu este așa. Cu primul copil, Alexandru, am avut momente când eram depășiți. Părinți la început de drum. Apoi, Andrei ne-a scuturat puțin. Adrian ne-a adus liniștea pe care ne-o adusese, de fapt, Alexandru. Ce vreau să zic, copiii aduc fericirea, dar pentru foarte mulți este o iluzie. Trebuie să depășești stadiul de responsabilitate, presiunea asta ce te face să uiți că ești atât de norocos. Frustrări vor fi din belșug, probabil pentru tot restul vieții. Fie pentru că, într-un context anume, nu am lăsat copiii să se murdărească mai mult în noroi, fie că nu am stat încă două secunde îmbrățișați.”

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, ocean şi plajă
„La început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână”

Ca în orice familie, între Radu Vâlcan și Adela Popescu mai există momente în care nu sunt pe aceeași lungime de undă, astfel că unele conflicte sunt inevitabile. Dacă la începutul relației, supărările țineau mult și ajungeau chiar să nu își mai vorbească o săptămână, acum situația este mult mai relaxată între ei.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare. Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un «îți dau o cafea în oraș?». Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat”, a declarat Adela Popescu pentru sursa mai sus-menționată.
Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane stând jos şi corp de apă



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8294951915741