Septembrie 28, 2022
Cum se menține în formă Andreea Esca la 50 de ani. Secretele vedetei
Andreea Esca a dezvăluit secretele sale pentru o siluetă de invidiat și cum reușește să se mențină în formă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi, care se menține într-o formă excelentă. La 50 de ani, vedeta se bucură de tot ce o înconjoară și este tot timpul plină de energie și cu zâmbetul pe buze. Vedeta de la PRO TV a dezvăluit care sunt secretele sale și cum reușește să rămână tot timpul cu o atitudine pozitivă și fresh.

Subiectul zilei: Andreea Esca şi slăbirea

În cadrul unui interviu pentru „Vorbește Lumea”, emisiune difuzată la PRO TV, Andreea Esca a vorbit deschis despre stilul său de viață și cum face față responsabilităților de zi cu zi. De asemenea, vedeta a oferit câteva exemple prin care reușește să își mențină silueta de invidiat, fără a depude eforturi foarte mari.

Sportul care o ajută pe Andreea Esca să arate spectaculos și la 44 de ani -  ea.md

Andreea Esca, secretul unei siluete de invidiat

Andreea Esca știe că unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba despre siluetă este sportul, motiv pentru care nu sare peste antrenamente. Deși a susținut că nu are poate cel mai sănătos stil de viață în general, vedeta a precizat că face mereu sport, orice s-ar întâmpla. Ba mai mult, vedeta nu are nici vicii care să îi dezechilibreze rutina.

„Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață, dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat, orice s-ar întâmpla. Nu am fumat niciodată, nu știu dacă contează, alcool nu prea beau. Beau câte un pahar undeva, așa de gust. Nu e pasiunea mea! Dansez mult, îmi place muzica, am prieteni foarte simpatici, am o familie frumoasă. Toate aceste lucruri, la un loc, reprezintă cumva o viață sănătoasă”, a povestit Andreea Esca, transmite PRO TV.

Andreea Esca, dependentă de Pilates - Divertisment /> Stiri - Eva.ro

Cum se menține în formă prezentatoarea TV

De asemenea, în urmă cu câteva luni, Andreea Esca a dezvăluit la ce metode apelează pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. Prezentatoarea uimește cu fiecare apariție a sa, iar chipul ei a rămas la fel de luminos și natural. Andreea a recunoscut că nu a apelat niciodată la medicul estetician, nefiind nevoie de intervenții în acest sens.

„Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi”, a spus Andreea Esca într-un podcast.

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84678173065186