Iunie 14, 2021
Cum să cureți cireșele de pesticide cu bicarbonat de sodiu
Cireșele sunt unele dintre mai periculoase fructe dacă sunt tratate cu pesticide. Nu uitați că și căpșunii sunt în topul celor mai toxice fructe și legume, pe loc fruntaș chiar.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Înainte de a fi consumate, fructele trebuie să fie atent curățate. Bicarbonatul de sodiu este la îndemâna oricui pentru acest proces, mai ales pentru că specialiștii susțin că ar reuși să elimine până la 96% din pesticide. Acest produs elimină în jur de 80% din primul pesticid și 96% din al doilea, de aceea este extrem de folosit pentru a scăpa de substanțele toxice, scrie okmagazine.ro. 

Înainte de a te bucura de cireșele cumpărate, scufundă fructele în apă cu bicarbonat timp de câteva minute pentru a îndepărta bacteriile și pesticidele ce îți amenință sănătatea. Dacă vrei să scapi complet de aceste substanțe toxice, lasă cireșele mai mult în apă.

Căpșunele sunt, de asemenea, printre cele mai afectate de pesticide, alături de spanac, mere, piersici și roșii. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70733785629272