Iunie 29, 2022
Cum arată o nuntă de miliardar. Focuri de artificii ceremonie într-o vilă de lux, concert Lady Gaga
Miliardarul britanic Alan Howard s-a căsătorit cu aleasa lui, Caroline Byron, într-o ceremonie opulentă pentru care a cheltuit 10 milioane de lire sterline.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Howard și Byron, de profesie bucătar chef, și-au unit destinele în Italia, la Villa Olmo din Lacul Como. Conform revistei Forbes, Alan Howard, în vârstă de 58 de ani, are o avere de 1,6 miliarde de dolari, în timp ce Caroline Byron, de 33 de ani, bună prietenă cu prințesa Beatrice, este cunoscută ca bucătar al celebrităților, specializată pe preparate fără gluten. 

Alan Howard și Caroline Byron 

Miliardarul a plătit 1,3 milioane de euro doar pentru a avea reședința de pe malul lacului închisă pentru o lună, timp în care s-au făcut pregătiri în cea mai mare discreție. Invitații au fost și ei aleși pe sprânceană. Au participat vedete, dar și mulți oameni de afaceri. Îmbrăcați elegant, în ținute luate direct de pe podiumul de modă al marilor designeri, aceștia au sosit la eveniment cu bărci puse la dispoziție de miri.

Alan Howard și Caroline Byron nunta  

Lady Gaga a cântat la nunta miliardarului Alan Howard

Alan și Caroline și-au spus jurămintele într-o ceremonie evreiască, pentru ca apoi să petreacă pe ritmurile melodiilor lui Lady Gaga, plătită cu milioane de dolari pentru reprezentație. Și focurile de artificii de la mijlocul nopții au încărcat cerul de lumină și zgomot și au fost mai ceva ca cele de Revelion.

Guests including Pixie Lott and her new husband Oliver Cheshire attended the event, before being serenaded to a private performance by Lady Gaga

Alan Howard și Caroline Byron nunta 

Cei de la Daily Mail estimează că nunta a costat în jurul a 10 milioane de lire sterline. Onorariul lui Lady Gaga, închirierea vilei, mâncarea, băutura scumpă, focurile de artificii, aranjamentele florale și celelalte cheltuieli au dus totalul la o sumă exorbitantă.

 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65287089347839