Octombrie 19, 2022
Cum arată Nataliya Kuznetsova, cea mai musculoasă femeie din lume! I se spune “Amazoana”
Rusoaica Nataliya Kuznetsova are 31 de ani și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate culturiste din lume. Datorită performanțelor ei, rusoaica s-a ales cu titulatura de “cea mai musculoasă femeie din lume”, iar CV-ul ei este unul impresionant.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nataliya Kuznetsova a doborât mai multe recorduri mondiale la ridicări de greutăți și este o adevărată inspirație pentru pasionații de culturism. 

Rusoaica este campioană mondială și europeană la bench press, are record mondial la armlifting (ridicare de greutăți de la sol cu o mână) și a luat aurul la numeroase competiții de culturism.

The most muscular woman in the world, Nataliya Kuznetsova. : r/AbsoluteUnits

Sportiva care e toată un pachet de mușchi are 1,73 m și cântărește peste 120 de kilograme. Ea poate ridica peste 170 de kilograme la piept.

Tânăra poreclită “Amazoana” a absolvit State Academy of Physical Culture din Moscova în anul 2013. Kuznetsova este deschisă în ceea ce privește utilizarea steroizilor anabolizanți și spune că a folosit medicamente care neutralizează estrogenul. 

Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) • Instagram photos and videos |  Body building women, Bodybuilding, Muscular women

Ea a afirmat că a fost tentată la un moment dat să încerce și hormoni de creștere, insulină și peptide, dar în cele din urmă a decis că nu sunt pentru ea. Ea a susținut că steroizii le oferă un avantaj powerlifterilor profesioniști în timpul competițiilor, iar sporturile în care este implicată nu necesită teste antidrog.

Nataliya îi lasă muți de uimire și pe internauți la fiecare postare pe care o face pe contul de Instagram, acolo unde are peste 1 milion de urmăritori. 

Nataliya Kuznetsova, The Most Muscular Woman in the World

Fie că e la în sala de forță sau în vacanță în costum de baie, rusoaica primește doar laude de la admiratori. Aceștia sunt uimiți de cantitatea de masă musculară pe care rusoaica a dobândit-o de-a lungul anilor. Internauții o consideră o atletă excepțională, cu o forță incredibilă, iar alții cred că se folosește de Photoshop pentru a arăta așa

Nataliya Kuznetsova, The Most Muscular Woman in the World

“O adevărată zeiță!”, “Dumnzeule, ce abdomen!”, “Ești pur și simplu uimitoare!”, “Ești pur și simplu incredibilă!”, “Câte exerciții faci ca să ai un asemenea abdomen?”, “Doamne, ce femeie uimitoare și puternică!”, “Ești reală?”, sunt câteva dintre mesajele pe care rusoaica le primește zilnic. 

Culturismul nu este singura pasiune a Nataliyei. Tânăra din Rusia participă și la powerlifting. Ea este căsătorită cu culturistul Vladislav Kuznetsov. 

nataliya kuznetsova | Explore Tumblr Posts and Blogs | Tumpik

Sursa - perfecte.roconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60012125968933