Mai 25, 2022
Cum arată Natalie Portman într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu. Cum a fost surprinsă
Natalie Portman, actrița care are în palmares un trofeu Oscar, a fost mereu în centrul atenției când a pășit pe covorul roșu, impresionând cu ținutele care mai de care mai spectaculoase. În timpul liber, însă, ea arată complet diferit, potrivit unor imagini surprinse de papparazzi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele trecute, Natalie Portman, în vârstă de 400 de ani, a fost surprinsă de fotografi în timp ce se plimba cu o prietenă pe străzile din Los Angeles.

Cum arată Natalie Portman într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu 

Îmbrăcată în pantaloni scurți, gri, pe care i-a asortat cu un hanorac negru și niște adidași, Natalie Portman și-a etalat picioarele tonifiate și a arătat senzațional, chiar dacă aceasta nu purta machiaj și nici nu era coafată.

Cum arată Natalie Portman într-o zi obișnuită, departe de covorul roșu 

Dacă atunci când pășește pe covorul roșu actrița nu trece neobservată, fiind foarte atentă la ținutele pe care le îmbracă, în timpul liber, aceasta preferă ținutele lejere, confortabile și pare să nu se teamă să iasă în public fără machiaj. Totuși, nici de această dată n-a trecut neobservată, întrucât aceasta se menține într-o formă fizică de invidiat, iar fanii au putut să vadă acest lucru, întrucât ea și-a etalat picioarele tonifiate în niște pantaloni scurți.

 

Natalie Portman joacă în Thor: Love and Tunder

Natalie Portman revine în forță în Universul Cinematic Marvel.Primul clip oficial al acestui lungmetraj confirmă că alter ego-ul lui Portman, Jane Foster, are parte de o actualizare majoră a echipamentului. Jane deține acum puternicul Mjølnir.

Fanii Marvel au reacționat imediat și au comentat despre look-ul lui Portman. Cei mai mulți au fost impresionați: „Ce brațe!”, „Arată uimitor!”.

 

În 2020, actrița vorbea despre dietă și antrenamente, în timpul unei apariții la Watch What Happens Live în 2020. „Chris Hemsworth ar mânca precum puiul unui animal puternic, la fiecare jumătate de oră, pentru a-și menține proteinele”, a spus Portman care este vegană. „Va trebui să-mi dau seama care este echivalentul non-animal al proteinei cu bătăi de cap”.

„Simt atâta durere”, a continuat ea râzând. „Sunt o mamă de aproape 40 de ani, am doi copii. Este un scenariu diferit! Bicepșii mei nu ies la iveală. Mă tot întreb când o să-i văd”, se întreba ea atunci.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70768332481384