Iunie 30, 2022
Cum arată iubita lui Ronaldo în costum de baie, la doar două luni după ce a născut! A făcut senzație
Partenera de viață a celebrului fotbalist și mama a doi copii cu starul, Georgina arată fabulos la doar două luni de la naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul din aprilie a fost unul dulce amar pentru cei doi îndrăgostiți, căci doar fetița a supraviețuit la naștere. Ronaldo a anunțat tragedia că și-au pierdut băiețelul pe pagina sa de socializare și a făcut apel la discreție și empatie.

Acum, cele două vedete au depășit durerea tragediei și se bucură de vacanță, soare și timp frumos pe un iaht de lux în Ibiza. Dat fiind că este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz, Georgina este urmărită de paparazzi, iar imaginile obținute acum sunt spectaculoase.

Căci o vedem pe iubita lui Ronaldo în toată splendoarea sa, o femeie frumoasă, cu forme armonioase, care și-a revenit spectaculos în doar două luni, după ce a purtat sarcina gemelară.

Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg

Ea a fost surprinsă într-un costum de baie foarte sexy, verde, care îi evidențiază bustul proeminent, talia subțire și picioarele voluptoase.

Georgina Rodriguez sizzled in a black bikini on holiday 

Georgina made a cheeky appearance on Cristiano Ronaldo's £5.5m superyacht

Georgina s-a bronzat, a înotat și a făcut sărituri în apă de pe iacht. De asemenea, s-a distrat copios alături de iubitul său, celebrul fotbalist Ronaldo. Sportivul este, de asemenea, într-o formă fizică de zile mari.

Man Utd star Ronnie took an outdoor shower on the deck of his luxury boat

El a purtat un șort de baie alb, care i-a scos în evidență bronzul și abdomenul spectaculos, meticulos lucrat la sală.

Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza (7) jpg 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74038624763489