Iulie 13, 2020
Cum arată baia lui Demi Moore care a creat o isterie în masă în social media
Demi Moore și-a decorat baia într-un mod cel puțin ciudat, iar fanii actriței nu s-au putut abține să nu reacționeze pe social media.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Demi Moore, cunoscută publicului larg pentru rolurile sale din filme ca G.I. JaneStriptease, Indecent Proposal sau Ghost, și-a redecorat vila din Hailey, Idaho, unde s-a autoizolat după începerea pandemiei de coronavirus. Nimic anormal până aici, doar că celebra actriță a decis să își mute biroul în baie.

Acum, canapeaua stă lângă cadă, iar decorul ciudat include covoare pufoase, lambriuri și statuete în mărime naturală.  Toaleta este înghesuită între un perete de piatră și masa de toaletă. Știm asta pentru că Demi Moore nu s-a sfiit să posteze imagini cu baia sa în social media, spre oroarea fanilor, care au făcut-o chiar și „psihopată”. Mai mulți utilizatori de Twitter s-au mirat și de cât de ieftin arată totul.

„Refuz să cred că asta chiar e baia ei, este terifiantă, oribilă, deranjantă, neplăcută și incredibil de haotică”. „Mi-a tulburat sufletul într-un mod în care nu credeam că este posibil”. „Demi Moore are o canapea și un covor în baie. Și stă încălțată cu cizme în baie”. „De ce? Cam așa sună câteva dintre mesajele primite de Demi Moore din partea fanilor, care se întreabă ce a pățit actrița.

                      

Actrița a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii cu familia ei din această perioadă de izolare.

Demi Moore a început un podcast intitulat Dirty Diana, iar emisiunea va fi transmisă live din baie, care pare să fie locul unde se simte cel mai bine.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.45139217376709