Mai 24, 2022
Cum a reușit Carla's Dreams să rămână anonim atâția ani?
Invitat de actorul Mihai Bobonete în emisiunea „Da Bravo!”, solistul trupei Carla’s Dreams a povestit cum a reuşit să păstreze misterul în ceea ce priveşte identitatea sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai important aspect: toţi colaboratorii proiectului său muzical au semnat un contract care are clauze foarte exigente, prin care s-au angajat să nu divulge secretul.

De asemenea, femeile din viaţa lui Carla's Dreams s-au angajat şi ele, ce e drept doar verbal, că vor păstra secretul. Şi solistul a muncit mult pentru a reuşi asta.

 

Carla's Dreams dezminţit până acum orice zvon legat de identitatea sa, cu toate că de-a lungul timpului au apărut mai multe asocieri.

În plus, nu şi-a dezvăluit public numele din acte. Încă ceva: atunci când merge acasă de la evenimentele publice, solistul se demachiază înainte, astfel încât nici vecinii locuinţei sale nu ştiu cine este.

Deşi nu îi este deloc comod să aibă grija machiajului care-i ascunde faţa, „masca” aceasta i-a fost de mare ajutor.

„Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt”, a declarat solistul.

A anunţat că se retrage, dar face turneu european

Artistul a mai recunoscut în aceeaşi emisiune că ­formaţia Carla’s Dreams este un hobby, nu este ocupaţia principală. Aşa se explică şi de ce a declarat foarte relaxat, în ianuarie, într-o altă emisiune, ­difuzată de RadioZU, că doreşte să se retragă din showbiz.

image 

Întrebat dacă formaţia va mai exista în peisajul muzical peste alţi zece ani, artistul a oferit un răspuns complex: „Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48351883888245