Martie 09, 2023
Cristiano Ronaldo, acuzat că o înșală pe Georgina. Două „bombe” sexy fac dezvăluiri incendiare
Cristiano Ronaldo are din nou probleme. Două femei susțin că au întreținut relații sexuale cu portughezul și că au dovezi, însă anturajul fotbalistului neagă acest lucru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristiano Ronaldo este acuzat că ar fi călcat strâmb în fața Georginei Rodriguez, deși anturajul său neagă acest lucru, scrie romanialibera.ro

Prima care a lansat aceste afirmații în spațiul public este Georgilaya, o influenceră din Venezuela, care susține că a întreținut relații sexuale cu portughezul pe 25 martie 2022, dată la care a publicat două imagini cu el în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei. Pe profilul ei de Instagram, ea a susținut că cei doi au fost împreună la hotelul Swish Solverde din Vila Nova de Gaia, în apropiere de Porto, după ce Cristiano i-a trimis un mesaj pentru a se întâlni.

„Când am citit mesajul, m-am gândit că, dacă mă duc acolo, vom vorbi, ne vom cunoaște mai bine, poate voi mai face câteva poze…”, a explicat „bomba” sexy.

„Nu m-am gândit că în acea situație va fi vorba de sex. Dar cert este că s-a întâmplat. A fost consimțit din partea mea, dar în ciuda acestui fapt m-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo”, a continuat ea.

Georgilaya are 200.000 de urmăritori pe Instagram și împărtășește adesea fotografii în lenjerie intimă sau însoțită de partenerul ei, un bărbat vizibil mai în vârstă. Cu toate acestea, ea a susținut întotdeauna că nu își dorește faimă sau bani și că are mesaje care i-ar fi fost trimise de Cristiano și de prietenii săi.

„Nu mi-e frică, voi ridica vocea pentru a-mi apăra adevărul meu. Știam ce va urma, cunosc puterea din spatele lui, dar nu există nimeni în spatele puterii lui Dumnezeu”, a conchis bruneta.

Cazul Georgilayei nu este singular. Daniella Chavez, un fost model Playboy și OnlyFans originar din Chile, susține o versiune similară. În cazul ei, potrivit mărturiei sale, evenimentele despre care vorbește ar fi avut loc în 2015.

„Am chiar și o înregistrare video, dar nu o pot încărca pentru că este vorba de intimitatea și suntem fără haine”, le-a spus ea celor care o acuzau că minte. Ea a promis însă că va face public clipul dacă echipa din orașul ei natal, O’Higgins, va triumfa în campionatul de fotbal din Chile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6810984611511