Mai 26, 2020
Cornelia Ștefăneț, în rol de profesoară! Interpreta s-a apucat să le predea lecții copiilor.
Perioada aceasta în care nu sunt anulate încă toate restricțiile impuse din cauza pandemiei, ne oferă și posibilitatea să reflectăm asupra pasiunilor și ne determină să folosim timpul liber pentru hobby-uri. Așa s-a întâmplat se pare și cu interpreta Cornelia Ștefăneț. Artista a decis să reia lecțiile de canto pe care le oferă celor ce i se adresează.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu una dintre cele mai bune voci de pe piața de la noi, Cornelia Ștefăneț vrea să le transmită tuturor copiilor pasionați de muzică câte un pic din talentul său. Din dorința de a-i învăța pe cei mici, și nu doar, să-și cizeleze vocea, artista s-a apucat de predat lecții de canto. Vedeta a făcut anunțul pe o rețea de socializare și din mesajul postat reiese că aceasta a predat și în trecut ore de muzică. 

                                    

Împreună cu soțul ei, Marcel Ștefăneț, cei doi artiști sunt printre cei mai îndrăgiți și apreciați de la noi. Cornelia Ștefăneț are o voce inconfundabilă, iar soțul ei este un instrumentist desăvârșit. Cei doi am lansat recent un nou clip, ”Eu am locul meu sub soare”. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7786400318146