Iunie 23, 2020
Cleopatra Stratan l-a găsit pe ”Ghiță”. Vezi cu ce bărbat celebru se iubește tânăra
Încă de la colaborarea lor muzicală, au existat speculații cu privire la o posibilă relație. Totuși, abia acum au decis să anunțe fanii că sunt împreună. Se pare că fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra, se iubește cu un tânăr celebru și admirat de fete. Cuplul și-a surprins admiratorii cu anunțul relației.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sunt tineri și se bucură de acea iubire adolescentină. Cu toate acestea, Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu și-au asumat inițial relația. Cei doi au colaborat pentru piesa “Cozonac” și mulți au speculat atunci că ar fi mai mult decât o relație muzicală.

                                                                               

Cel mai proaspăt cuplu din showbiz a evitat să facă anunțul încă de la început. Pe de altă parte, o bună prietenă i-a dat de gol. Amna, amica lui Edward Sanda a dezvăluit inițial că cei doi tineri ar avea o relație de dragoste.

Deși mulți încă o văd pe Cleopatra drept micuța ce interpreta nu demult piesa “Ghiță”, astăzi ea este o domnișoară în toată regula, Iar actualul său iubit are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Astfel, Edward Sanda a dezvăluit relația dintre ei la Antena Stars. Totodată, tânărul artist a mărturisit că el și Cleopatra au o legătura specială.

”Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu.”, a mărturisit Edward Sanda pentru Antena Stars

                                     



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88904643058777