August 13, 2020
Cleopatra Stratan, îndrăgostită până peste urechi. Se gandește la măritat
Se știe că nu mai stă la poartă să-l aștepte pe Ghiță și că strălucirea din privirea ei i-o transmite un băiat chipeș. În ultimul interviu pe care l-a acordat, Cleopatra a fost periculos de sinceră și a vorbit despre cel care îi provoacă fluturi în stomac.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra interpretă, în vârstă de 17 ani, a spus că ar vrea ca solistul român Edward Sanda, de 22 de ani, cu care se află într-o relație de șase luni, să fie primul și ultimul bărbat din viața ei. Mai mult, artiștii au planuri grandioase - să se căsătorească. 

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața", a povestit Cleopatra Stratan în cadrul interviului ”Fără protocol”, publicat de canalul de Youtube al lui Dorin Galben. 

Cleopatra a subliniat că familia sa este încântată de povestea ei de dragoste și că l-au cunoscut pe Edward. 

Cei doi s-au cunoscut în data de 1 iunie, la un concert organizat în Caracal, România, iar în decembrie 2018 au lansat împreună piesa ”Cozonac”. Între timp s-au cunoscut mai bine și așa au apărut primii fiori. Relația lor a început în luna februarie a acestui an. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87896037101746