Iulie 17, 2022
Cine este noul iubit al Iulianei Beregoi. ”Regina online-ului” a vrut să țină relația secretă
Iuliana Beregoi a împlinit vârsta majoratului, ocazie cu care și-a sărbătorit ziua de naștere. Artista a organizat o mega petrecere unde a invitat mulți prieteni, printre care și vloggerul chinez Ceanu Zheng. Se pare că cei doi sunt împreună, la scurt timp după ce vloggerul s-a despărțit de Mara Ognean

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi a organizat o petrecere fastuoasă într-un local select din nordul Bucurestiului, cu ocazia împlinirii majoratului. Prietenii apropiați ai vedeti au participat la petrecere. Prezent a fost și Ceanu, dar și fosta lui iubită, Mara Ognean, care este prietenă bună a Iulianei.

Iuliana Berregoi zi de nastere

Deși faimosul vlogger s-a despărțit de Mara Ognean, se pare că între Ceanu Zheng și Iuliana Beregoi a început o poveste de dragostre frumoasă. Invitat la majoratului artistei, Chen a spus câteva cuvinte minunate la adresa sărbătoritei.

Ce spune Ceanu Zheng despre relația cu Iuliana Beregoi

Recent, celebrul vlogger chinez a vorbit despre relația pe care ar avea-o cu Iuliana Beregoi. Acesta a oferit detalii despre viața sa amoroasă din prezent și a avut și câteva cuvinte emoționante la adresa Iulianei Beregoi. „Sunt foarte mândru de ea, e alt nivel…', a declarar Ceanu pentru sursa citată.

Ceanu la ziua Iulianei

Vloggerul a mărturisit că situația sa sentimentală în acest moment este foarte bună și pare că a trecut peste despărțirea de Mara Ognean. „Pe plan sentimental stau bine acum, chiar foarte bine acum!', a mărturisit Ceanu Zheng. La petrecere, cei doi au fost discreți și nu au dar frâu liber sentimentelor. Întrebat dacă are sau nu o relație, Ceanu nu a dat un răspuns clar: „Nu pot să zic mai multe. Nu pot să zic. Chiar nu pot să zic, nu știu…'.

Ceanu Zheng

Frumoasa artistă s-a bucurat de momentele frumoase petrecute alături de fanii care au venit să p felicite și să se distreze împreună de ziua ei. Iuliana Beregoi a făcut senzație pe Arenele Romane din Capitală. Cântăreața a împărtășit cu fanii ei tortul de la majortatul ei și au creat împreună momente de neuitat.

Iuliana

„Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? A fost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!’, a scris Iuliana Beregoi pe conturile ei de socializare. 

Iuliana de ziua sa

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0972540378571