August 22, 2022
Cine este moldoveanca din Monaco care colaborează cu branduri celebre precum Chanel, Gucci sau Prada
Este curtată de zeci de companii din lume, pentru a le face reclamă la produse. A colaborat cu branduri celebre precum Chanel, Gucci sau Prada, iar postările ei adună mii de vizualizări pe Instagram.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este, în câteva cuvinte, despre ceea ce trăiește, la momentul de față, o tânără moldoveancă, Olga Lavric, care a devenit influencer internațional, după ce a emigrat la Monaco. Acum, are o comunitate enormă de urmăritori. Încă puțin și bifează milionul. Departe de rude și prieteni, Olga și-a găsit refugiu pe rețelele sociale, iar pasiunea pentru fotografie i-a devenit în scurt timp meserie, care acum îi aduce bani frumoși, succes, dar mai ales satisfacție sufletească. 

Faceți cunoștință, este moldoveanca Olga Lavric. Fostă jurnalistă de radio și tv, Olga, deja de mai bine de 6 ani, își croiește viața la Monaco. Țară care i-a devenit a doua casă, dar și locul unde a cunoscut succesul. Fotografiile artistice fără filtre și de o naturalețe aparte(fină) au atras atenția companiilor internaționale, care au început să o curteze pentru reclamă. Olga povestește că a pornit timid și chiar fără a cere bani, cu o postare despre bijuterii pentru o companie română.

Se pare că a fost de bun augur, pentru că după aceasta au pornit colaborările în lanț, dovedindu-se că succesul e la un click distanță. Dior, Chanel, Gucci sau Prada sunt doar câteva dintre brandurile celebre care i-au făcut cu ochiul. Contracte ce i-au adus nu doar urmăritori, dar și câștiguri frumoase.

Postările ei adună zilnic mii de vizualizări, nemaivorbind de contul său de instagram care a atras aproape un milion de urmăritori. 

Ne povestește că pâinea de influencer, totuși, nu e atât de ușoară, așa cum își imaginează unii. Tânăra spune că se documentează mult pentru a fi în pas cu tendințele.

Susține că demult nu a mai fost în Moldova, dar discută des cu părinții. Se amuză când mama sa le povestește prietenilor despre activitatea fiicei, de care este mândră. Spune că a învățat bine zicală că nu-ți aduce anul, cât îți aduce clipa, așa că nu-și face planuri mari de viitor. Totuși, ca orice influencer de pe instagram are un mic vis.

Sursa - tv8.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80680894851685