Iunie 30, 2022
Cine este iubita lui Denis Roabeș, solistul The Motans. Cei doi se iubesc nebunește
Denis Roabeș este solistul The Motans, una dintre cele mai de succes trupe din peisajul muzical autohton. Îi ascultăm piesele toată ziua la radio, însă despre viața lui privată nu se știu prea multe lucruri. Iată cine este iubita lui Denis (The Motans), noul antrenor de la Vocea României.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața sa personală. Preferă să lase muzica să vorbească, iar oamenii să-l descopere prin versuri. Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă. Cu această ocazie, noul antrenor de la Vocea României, a povestit câte ceva despre iubita lui. Numele ei este Bianca și s-au cunoscut chiar la un concert The Motans.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert. Ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul. A fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm împreună de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true”, a povestit artistul.

 

De la acea primă întâlnire inedită, lucrurile au decurs de la sine. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește și timpul le-a consolidat relația.

 

„Cu timpul am început să ne apropiem. Nu a durat foarte mult să ne dăm seama că e ceva special. A fost o chestie super interesantă, am simțit în ea o cortină de siguranță. Mereu când mă uitam în ochii ei mă simțeam liber să-i spun orice. Bine, nu de la prima întâlnire, după puțin timp. Am simțit că este ceva diferit acolo, nu se compară cu nimic din ce am avut până atunci”, mai declarat Denis (The Motans).

Deși Bianca este din Cluj, în prezent cei doi locuiesc împreună la București.

În 2022, Vocea României revine la Pro TV cu un nou sezon și cu o nouă componență a echipei de antrenori. După ce în 2019 Horia Brenciu a revenit în echipă, înlocuind-o pe Andra, anul acesta artistul iese, la rândul său din schemă, iar, în locul lui, vine Denis Roabeș, solistul trupei The Motans. O altă premieră în 2022 este că vor fi cinci scaune în loja juriului, în loc de patru, al cincilea fiind ocupat de Theo Rose, noul membru al echipei de antrenori.

Sursa - agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70696902275085