Iunie 07, 2023
Cine e nouă iubită a lui Leonardo DiCaprio. Are 22 de ani și o carieră promițătoare
Se pare că Leonardo DiCaprio (48 de ani) nu poate să renunțe la acest obicei! După ce a fost acuzat că are relații doar cu tinere sub 25 de ani, iată că actorul demonstrează din nou că are această preferință.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Conform apropiaților lui, Leonardo DiCaprio, care are o avere de 300 milioane de dolari, a pus ochii pe Meghan Roche (22 de ani), un model american. Tânăra a fost văzută în compania lui DiCaprio și a altor prieteni de-ai lor, la o plimbare cu iahtul, în Ibiza. Potrivit TMZ, Leo și Meghan au venit cu aceeași mașină, înainte de a se îmbarca pe vasul luxos, stârnind tot mai multe zvonuri privind eventuala lor relație, transmite click.ro

Meghan Roche, născută pe 13 septembrie 2000, este din Yardley, Pennsylvania. Ea și-a făcut rapid un nume în industria modei. A semnat cu agenția de modelling Women Management la vârsta de doar 15 ani și a debutat pe podium ca model exclusiv pentru Givenchy. Aspectul și talentul uimitor al lui Roche au ajutat-o să defileze pe podium pentru designeri și case de modă celebre, precum Alexander Wang, Chanel, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Versace și mulți alții.

Meghan Roche covers Vogue Greece

Daily delight: Meghan Roche for Versace Watches FW21

În 2018, Roche a fost recunoscută drept „Top Newcomer” de către models.com, solidificându-și statutul de talent promițător în industrie. Trăsăturile sale distincte, prezența captivantă și capacitatea de a da viață diferitelor campanii au atras atenția pasionaților de modă și a celor din industrie deopotrivă.

Pe măsură ce cariera lui Meghan Roche a luat avânt, ea a decis să se alăture IMG Models. Cu toate acestea, mutarea a fost întâmpinată cu o dispută legală, deoarece fosta ei agenție, Women Management, a intentat un proces pentru încălcarea contractului. În prezent, ea are contract cu agenția de modele DNA. În ciuda provocărilor, traiectoria carierei lui Roche a continuat ascendent, cu campanii pentru branduri renumite precum Marc Jacobs și Miu Miu.

Who is Meghan Roche, the model spotted with Leonardo DiCaprio?

Leonardo DiCaprio are o afinitate pentru manechine. El s-a despărțit de modelul Camilla Morrone (25 de ani) în urmă cu un an. De atunci, s-a speculat că s-a iubit cu mai multe modele, printre care Gigi Hadid (28 de ani) și Eden Polani (19 ani), însă starul din Titanic nu a confirmat niciodată aceste zvonuri.

GLAMOURTV The Youthful Meghan Roche - YouTubeconcurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95382237434387