Martie 03, 2023
Cindy Crawford, răvășitoare la 57 de ani. Supermodelul anilor ‘90 a pozat pentru Vogue
Cindy Crawford (57 de ani) și-a etalat silueta de invidiat, într-o ședință foto pentru celebra revistă Vogue. Noile fotografii, dar și ținutele purtate de ea, aduc aminte de gloria anilor '90, atunci când Cindy era unul dintre cele mai apreciate supermodele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cindy Crawford și-a păstrat silueta de supermodel! A demonstrat asta în cea mai recentă ședință foto. Superba șatenă apare pe coperta ediției din luna martie a revistei Vogue Arabia. 

Cindy a pozat în mai multe ținute care aduc aminte de stilul nemuritor al anilor '90, create de Chanel, Moschino, Tom Ford, Carolina Herrera, Alaia și Oscar de la Renta. De asemenea, ea și-a făcut și coafura care a consacrat-o în urmă cu trei decenii. 

Cindy Crawford nu se teme să îmbătrânească

Cindy Crawford nu se teme de înaintarea în vârstă! În cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, celebrul supermodel a vorbit despre planurile ei de viitor. Ea a precizat că va face în continuare modelling și că îmbătrânirea nu ar trebui să fie o barieră în cariera sa.

„Ceea ce nu vreau să fac este să fac parte din acel mesaj care le spune femeilor de o anumită vârstă: «Trebuie să renunți la asta acum. De ce? Nu trebuie să fim invizibile, doar pentru că am îmbătrânit»”.

Cindy Crawford a pozat pentru Vogue (Foto: Instagram/Vogue)

Supermodel Cindy Crawford Stars on Vogue Arabia's Sixth Anniversary Issue 

Cindy Crawford, 57, looks glamorous for stunning Vogue Arabia shots | Daily  Mail Online

Cindy Crawford, care are o avere de 225 de milioane de dolari, este mama a doi copii: Kaia Gerber (21 de ani) și Presley Gerber (23 de ani). Ambii îi calcă pe urme și sunt deja modele de succes. Cindy Crawford este căsătorită, din 1998, cu afaceristul american Rande Gerber, care deține o avere de 400 de milioane de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.046050786972