Aprilie 10, 2017
Cinci lucruri pe care bărbații le adoră în sex!
Timpul potrivit pentru a discuta despre sex... Primăvară, dispoziție ridicată la maximum, totul în jur înflorește și înverzește, ne dorim senzații noi și dragoste, dragoste și iarăși dragoste. Aquarelle îți prezintă o „copiuță” despre ce își dorește cel mai mult bărbatul tău în sexului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dă dovadă de inițiativă!

Ne referim la faptul de a-ți provoca bărbatul la actul sexual. Nu e nimic mai tentant decât o fată pasională ce dorește sex. Pentru iubitul tău este foarte important să știe mereu că îl dorești. Nu-ți fie frică să-ți arăți spontan entuziasmul.

 

Senzații noi!

Nu e secret că pentru majoritatea bărbaților sexul prezintă o prioritate în viață, de aceea pentru femeie asta prezintă un fel de pârgie ca căsătoria să fie puternică, fericită și de durată îndelungată. Nu este vorba de sexul monoton și plictisitor, dar despre acel sex în care pertenerii încearcă mereu senzații noi și experimentează în diferite feluri.

 

Complimentele dulci!

Cu urechile iubesc toți, și femeile și bărbații. Nu ezita să-ți exciți iubitul prin complimente despre aspectul și mișcările lui și despre alte calități ale lui.

 

Lumină excitantă și intimă!

Bărbații adoră să-și vadă iubita goală, să o admire și să o cerceteze. Demonstrează-ți încrederea. Lasă în timpul astului puțină lunimă „ca în filme”. Aprinde câteva lumânări sau trage puțin perdeaua.

 

Cum fără ea — fără lenjerie erotică?

Bărbații iubesc să-și vadă iubita în lenjerie frumoasă și erotică. Nu are sens să chelui sume impunătore pe lenjerie dacă peste două minute va fi la poadea. Mai încet! Încet, încet...adul încet și fără grabă la plăcere.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76339340209961