Octombrie 11, 2018
Channing Tatum și Jessie J sunt împreună!
A trecut puțin timp de când actorul de la Hollywood, Channing Tatum s-a despărțit de iubita sa. Însă, deja și-a găsit obiectul noii sale adorații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chipeșul actor de la Hollywood nu a plâns foarte mult după despărțirea de fosta soție. Channing Tatum și-a găsit rapid o nouă iubită cu care formează un cuplu. Ea este mega cunoscută în întreaga lume, și este vorba despre interpreta Jessie J. Nimeni însă nu s-ar fi așteptat la o asemenea întorsătură.

 

 

Cei doi petrec foarte mult timp împreună, actorul este prezent la toate concertele interpretei și o susține la bine și la greu. Channing și Jessie au parte de multă distracție, recent au fost văzuți împreună jucând golf. Fanii actorului susțin că actuala iubită a lui Tatum seamănă uluitor de bine cu fosta lui soție. 

 

 

Amintim că Channing Tatum s-a despărțit de soția lui, Jenna Dewan Tatum, după nouă ani de căsnicie. Cei doi formau un cuplu perfect, iar vestea tristă a nemulțumit fanii. Chaning și Jenna au o fetiță superbă, Everly, în vârstă de 4 ani și jumătate. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60407614707947