Martie 21, 2023
Cele mai bogate modele Victoria’s Secret. Sunt considerate cele mai frumoase femei din lume și au milioane în conturi
Modelingul poate fi o profesie profitabilă, iar acest lucru este dovedit de numeroase super modele de top, care au reușit să adune milioane de dolari în conturi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recunoscute pentru spectacolele grandioase marca Victoria’s Secret, unele dintre super modele se mândresc cu milioane de dolari în conturi, scrie peroz.ro

Care sunt acestea, află mai jos:

Gisele Bundchen

Cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth, Gisele Bundchen a devenit cunoscută ca îngeraș al Victoria’s Secret și supranumită drept cel mai bogat model din lume. De-a lungul timpului, ea a apărut pe mai bine de 1.000 de coperți ale unor reviste și avut și un rol în filmul ”The Devil Wears Prada”.

Gisele Bundchen 

Heidi Klum

Înainte de a fi prezentă în show-urile marca Victoria’s Secret, Heidi Klum a apărut în diferite reclame și pe coperțile unor reviste. Aceasta a fost jurată a emisiunilor Next Top Model Germania, Americanii au talent și Project Runway. Toate aceste proiecte i-au adus în conturi sume importante, ea având o avere estimată la 160 de milioane de dolari.

Heidi Klum.jpg 

Adriana Lima

În topul celor mai bogați îngerași Victoria’s Secret se regăsește și Adriana Lima. Aceasta a fost ambasadoarea unor branduri celebre și a apărut în numeroase pictoriale sau prezentări de modă. În plus, în 2017, ea a fost desemnată cel mai bine plătit îngeraș al Victoria’s Secret.

 

Tyra Banks

A cunoscut celebritatea la începutul anilor '90, iar mai apoi a apărut în show-urile Victoria’s Secret Angel. Tyra Banks are o avere estimată la 90 de milioane de dolari și se mândrește cu o carieră impresionantă în televiziune, ea fiind prezentatoare a emisiunii Next Top Model America, precum și a unui show ce-i poartă numele. De asemenea, ea a lansat o linie de cosmetice, a scris cărți și și-a încercat norocul și în muzică.

tyra banks victoria's secret 

Alessandra Ambrosio

Modelul brazilian a devenit cunoscut după ce a apărut în show-urile Victoria’s Secret. De-a lungul timpului, însă, a lucrat cu branduri celebre, precum Dior, Armani și Ralph Lauren și are numeroase apariții în filme și la TV, inclusiv în Daddy’s Home. În plus, ea este cunoscută și pentru apariția în videoclipul lui Fergie - M.I.L.F.

Alessandra Ambrosio, 2014 

Miranda Kerr

Australianca a cunoscut celebritatea odată cu apariția în spectacolele Victoria’s Secret, însă de-a lungul timpului a bifat reușită după reușită. Cu o avere estimată la 60 de milioane de dolari, Miranda Kerr are propria linie de cosmetice organice - Kora Organics, a scris mai multe cărți și a apărut în show-uri precum Project Runway și Australia’s Next Top Model.

miranda kerr prezentare vs 

Victoria Secret's Secret Fashion Show revine după patru ani de pauză

Victoria's Secret Fashion Show, cea mai vizionată prezentare de modă din lume, revine după patru ani de pauză, potrivit anunțului făcut de CEO-ul companiei, Timothy Johnson.

Acesta a precizat că prezentarea de anul acesta va avea o nouă abordare, în care nevoile și preferințelle femeilor se vor situa pe primul loc.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în 1995, la New York, Statele Unite ale Americii. Ulterior, în 2001, evenimentul a fost mutat chiar înainte de Crăciun, iar colecțiile de iarnă au fost promovate de „Victoria Secret's Angeles”, care erau considerate cele mai frumoase femei din lume.

De-a lungul timpului, show-ul a adunat milioane de telespectatori - opt milioane în 2008, nouă - milioane în 2011, iar ulterior numărul acestora a început să scadă, ajungând la doar 3,2 milioane de telespectatori în 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75252914428711