Octombrie 12, 2021
Cel mai tânăr invitat de la petrecerea de Aquarelle ”SWEET 18”
Sâmbăta trecută a fost cu sclipici. Aquarelle a celebrat 18 ani de la lansarea revistei. Printre cei prezenți unul dintre oaspeți a fost în centrul atenției, de altfel, cel mai mic dintre toți. I-a cucerit pe toți de când a intrat în restaurant. Simpatic foc și gentleman din fașă. Mama lui are grijă să crească un băiat curtenitor, delicat și ... să zâmbească în fața camerei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vorbim despre Cristian, fiul interpretei Natalia Gordienko. Micuțul a venit cu un buchet de flori și a topit, efectiv, inimi. Natalia a explicat că așa s-a întâmplat că a rămas fără bonă în ziua evenimentului Aquarelle și atunci a decis să vină cu cel mai important bărbat din viața ei. Și bine a făcut! 

Cristian nu a părut deloc intimidat de oamenii necunoscuți, pe care i-a întâlnit la petrecere. Ba mai mult, le-a zâmbit delicat și a pozat ca un om mare. 

Anul acesta Aquarelle n-a putut ignora măsurile anti-COVID și a invitat un număr mult mai redus de oameni pentru a nu pune în pericol viețile prietenilor noștri.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8116819858551