Martie 22, 2017
Cei mai talentați și mai populari vloggeri din Moldova!
Vlogging-ul este un nou fenomen în rândul tinerilor care a inundat publicul din Moldova. Tot mai muți tineri dornici de a se afirma își fac canale pe Youtube, unde postează filmulețe făcute personal. Mulți din ei devin faimoși și peste hotarele țării, unde publicul face parte din diferite categorii, cei mai fideli fiind adolescenții. AQUARELLE îți prezintă trei cei mai populari vloggeri din Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ilie`s Vlogs a început să facă vlogging în 2014 și la moment canulul lui de pe Youtube are peste 1 mln. de abonați. Clipurile postate pe Youtube sunt urmărite de adolescenți și copii de pe ambele maluri ale Prutului. Acesta răspunde la „provocările” trimise de fani sau pur și simplu își filmează viața.

 

Katy Black este o vloggeriță ajunsă vestită pentru sfaturile ei fashion sau cotidiene și provocări, și are aproximativ 250 de mii de abonați. Este practic cel mai de succes vlog feminin din Moldova. Mulți cred că motivul din care a devenit populară ar fi acel că ea este sora lui Ilie.

Iuliana Beregoi este cea mai tânără vloggeriță din Moldova și a devenit un adevărat fenomen. Se face vestită pe scena de la Next Star-2015 la doar 12 ani. Pe canalul său de pe Youtube aceasta are aproximativ 200 de mii de abonați. A mai participat la „Moldova are Talent”. Și în toamna anului trecut lasează prima ei piesă „Vina mea”, unde a adunat peste 11 mln. de vizualizări pe Youtube.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3191628456116