Martie 12, 2021
Cea mai trendy manichiură a anului 2021
2021 vine cu o dorință puternică de a ne exprima personalitatea, fie că o facem prin machiaj, vestimentație sau manichiură. De altfel, specialiștii din aceste domenii au prezis că după un 2020 atât de greu și restrictiv, vom simți nevoia să ne binedispunem prin machiaje grafice și combinații vestimentare îndrăznețe. La fel stau lucrurile și în cazul manichiurii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un specialist român a explicat pentru elle.ro că indiferent dacă ne referim la unghiile naturale sau la unghiile tehnice (cu oja semipermanentă, cu gel, acryloripoligel), lungimea și forma manichiurii va fi adaptată și proporționată ținând cont întotdeauna de formatul unghiei naturale. 

Grafismele sunt la putere

Dacă îți dorești o manichiură care să iasă în evidență, cu siguranță poți apela la tehnicianul tău favorit pentru a beneficia de o manichiură grafică, ce te va scoate din anonimat. Uneori ne este greu să decidem ce culoare vom alege pentru a ne înfrumuseța manichiura, dar când ne gândim și la un design, parcă ne pierdem în multitudinea de opțiuni.

Manichiura grafică poate fi compusă din elemente precum: linii, buline, combinații geometrice, splash-uri cu tentă minimalistă.

Dacă preferi o manichiură uni, simplă, dar îți dorești și un design interesant, apelează la stickere de unghii sau tatuaje fine, sub forma siluetelor feminine sau poate un mesaj creativ. Tipul acesta de grafism este foarte ușor de purtat, e simplu de realizat și arată foarte chic. 

Dacă îți place stilul abstract, specialiștii recomandă un design grafic cu elemente curbate, ondulate, foarte actuale în 2021. Combinațiile de culori pot fi din aceeași paleta de nuanțe sau pot fi total contrastante. Dacă te-ai plictisit de clasicul French, poți opta pentru o manichiură personalizată, cu un French dublu, repoziționat pe diagonală!

Manichiura geometrică poate fi și ea considerată un grafism. Și te poți juca creând modele creative – imaginația este limita.

Nu în ultimul rând, am aflat ca se poartă la fel de mult manichiura grafică abstractă, cu design de linii, puncte, splash-uri care pot fi combinate atât în culori neutre, cat și în contrast cu nuanțe puternice!

În ultima perioadă vedem din ce în ce mai mult bărbați care se preocupă de îngrijirea manichiurii lor, dar și de decorarea acesteia. Trendul vine din Rusia, dar a fost dintotdeauna regăsit în rândul artiștilor Rock.

Iată cum arată manichiura grafică pentru bărbați:

Ea poate fi decorată cu elemente simple, negre, pictate sau tip tatuaj, ori cu elemente colorate, în funcție de gusturi. Acest tip de MANicure' prinde din ce în ce mai mult avânt și în România, în rândul influencerilor și al artiștilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8172016143799