Octombrie 27, 2023
Ce spune Andreea Raicu despre sex și masturbare. Vedeta îndeamnă femeile să se autosatisfacă: „Dacă nu ajungi la orgasm...”
Andreea Raicu (39 de ani), cunoscută de publicul larg ca fiind un adevărat „fashion icon” ce promovează o viață sănătoasă și echilibrată din toate punctele de vedere, ia prin surprindere fanii dezbătând un subiect considerat încă tabu în rândul românilor: viața sexuală și masturbarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de televiziune are un blog personal prin intermediul căruia promovează o viață împlinită, fericită, vorbind totodată și despre subiect precum fashion, beauty, dragoste și relații etc. Într-unul dintre articolele sale, Andreea Raicu a abordat subiectul masturbării și beneficiile pe care le oferă organismului: ajută la detensionare și eliberarea stresului,  acţionează ca un somnifer, ajută la ameriolarea durerilor apărute în perioada menstruației, alungă tristeţea şi îmbunătăţeşte viaţa sexuală, scrie click.ro

Andreea Raicu: „Îți vei cunoaște corpul mai bine”

Cunoaștem cu toții beneficiile sexului, însă prea puțin se vorbește despre cunoașterea propriului organism, pentru a ajunge în punctul în care să ne cunoaștem corpul atât de bine încât să știm ce ne oferă plăcere. 

Masturbarea este principalul instrument care ne ajută în procesul de autocunoaștere, însă, din păcate, educația sexuală încă este considerată în România un subiect de care atât copiii, cât și adolescenții trebuie să fie cât mai feriți. 

Andreea Raicu rupe barierele și prejudecățile înrădăcinate atât de bine în mentalitatea românească și alege să împărtășească informații importante pe blogul ei, despre care speră că vor veni în ajutorul multor persoane.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi Piazza di Spagna

Pe lângă beneficiile amintite mai sus ale masturbării, vorbim și despre legătura dintre acest proces și sexul în sine. Mai concret, dacă avem probleme în timpul actului sexual și cu greu reușim să ajungem la orgasm, masturbarea ne poate ajuta să atingem mult mai repede acest moment. 

„Dacă îţi este greu să ajungi la orgasm atunci când faci sex cu iubitul tău, masturbarea te poate ajuta. Astfel, îţi vei cunoaşte corpul mai bine şi îţi vei putea da seama care sunt punctele tale sensibile. Mai mult decât atât, dacă reuseşti să ajungi la orgasm în timpul masturbării, îţi va fi mult mai uşor să ajungi la orgasm şi atunci când faci sex.“, transmite Andreea Raicu, prin intermediul unui articol de pe blogul personal.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57168245315552