Noiembrie 24, 2021
Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt: „Nu se poate deplasa”
La începutul lunii octombrie, Celine Dion (53 de ani) anunța că și-a amânat concertele care urmau să aibă loc în Las Vegas din cauza unor probleme serioase de sănătate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Marea artistă a făcut tristul anunț în mediul online, prin următorul mesaj:
“Am inima frântă din cauza asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune. Îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede.”

Potrivit informațiilor apărute în presa străină, îndrăgita vedetă se află în îngrijirea medicilor pentru că are dureri mari în zona picioarelor, gambele îi sunt aproape paralizate, nu se mai poate deplasa din acest motiv, și, în plus, a ajuns la o greutate corporală extrem de mică, de 40 de kilograme.

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. "Nu se poate deplasa"

Celine Dion suferă de o afecține ereditară rară, denumită degenerescență sau distrofie musculară, ce se caracterizează prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. Din păcate, nu există un tratament pentru vindecarea acestei afecțiuni, dar sunt anumite proceduri medicale care pot ameliora simptomele și duc la incetinirea progesiei bolii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59932255744934